måndag 9 april 2012

Återbruk, sovrum del 3

Sängen är på plats i nya sovrummet! 
Ladugårdsdörren och sängbenen passade finfint ihop och jag är supernöjd! Kostnaden för sänggaveln och benen blev 130 kr, för det är vad lasyren till benen kostade. Resten hittade jag i ladugården. Sommarens projekt blir att leta passande sängbord på loppisar och auktioner. Kanske går det att fixa till de jag har men just nu så får de vänta. Jag ska städa och göra huset sågspånsfritt först och främst! Jag skulle kanske ha bäddat lite vackrare men jag gillar att bjuda på bilder ur det verkliga livet som inte är fixade inför fototillfället. Barnen verkar inte gilla att saker ligger slätt och piffat, de föredrar lite kaos så det är bara för mig och er att anpassa sig. Jag lade på ett överkast i alla fall, alltid något ;)

Mer bilder från de nya rummen kommer. Jag har inte glömt stegen som ska få bli herrbetjänt, den kommer nog på plats så småningom.

11 kommentarer:

 1. Så snygg! Häftig idé att använda den gamla dörren.

  SvaraRadera
 2. Åhh det blev ju skitsnyggt rent ut sagt! =)

  SvaraRadera
 3. det blev lika fint som jag trodde att det skulle bli. Inspirerande verkligen!

  SvaraRadera
 4. Oj, oj, oj vad fint!! Kul, jag har en liknande dörr, fast terrrakottaaktig i tonen, nästan 1,50 bred som sänggavel, men jag saknar sådana maffiga ben!! Läste i del 2 att de kommer från en sjöbotten. Var, när hur???

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev! Kanske det går att lasera de befintliga sängborden på samma sätt som benen, eller tycker du att det blir för mycket då?

  SvaraRadera
 6. Helt otroligt vacker säng-gavel.. Du e en skarp inredare :)

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Jag tycker pålagt överkast är lika med välbäddat!

  SvaraRadera
 8. Vilken jättefin sänggavel, gillar den verkligen!

  SvaraRadera
 9. Det blev fint!
  (Vårt överkast ligger så sällan på att nu är det förvisat till källaren där det inte är i vägen så mycket!) :-)

  SvaraRadera
 10. Vore de en dams ben, vore de inte så smäckra, men likväl iögonfallande! På en säng.. Augh... lööööv dem!! Tack för visat intresse av dess/deras historia!!! Jag är så avundsjuk, men inte ogin! Förstår att de hamnat helt rätt!

  SvaraRadera