fredag 28 september 2012

Kampen fortsätter...

Så här önskar jag att det såg ut... 

Bild från Campaign for wool
Men verkligheten är en helt annan historia. Jag tröttnade i stort sett direkt på detta projekt. Tvingar mig att göra lite varje kväll (igår satte jag i en enda ynka nål). Den blir väl klar tillslut. Det positiva med det hela är att jag gör andra saker för att undvika fåtöljen. Massa andra påbörjade handarbeten har blivit klara och dammsugaren har gått några varv ;)

Nja... mycket svårare (och tråkigare) än vad jag optimistiskt hade hoppats.
Än så länge bara nålad.  
Så nu vet ni vad jag gör i helgen. På söndag SKA den vara klar. 

Trevlig helg! 

6 kommentarer:

 1. Ett evighetsprojekt då.. men du vet ju att plötsligt händer det och du sitter där och gosar med dig med en stickning i händerna. Jag ser iaf fram mot slutresultatet, tror det blir riktigt bra.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Men... blir fåtöljen inte klar tills på söndag kan du ju alltid påstå att du var ironisk vid förutsägelsen av avslutat projekt... Beundrar din ihärdighet och fåtöljen blir med största sannolikhet meraviljös. Och.. jag skulle faktiskt behöva lite städat.. menar du att det hjälper upp motivationen om jag samtidigt inleder ngt mastodontverk??? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt effektivt!!! Kräver dock att mastodontprojektet är hemskt tråkigt :)

   Radera
 3. Du kommer nog att känna dig väldigt nöjd när det är klart men jag kan tänka mig att detta var trassligare än man tänker när man tänker före...

  SvaraRadera
 4. Oj du har samma projekt som jag nu.. igårkväll klädde jag över en del o nu idag ska jag se om nästa blir klar.. men din va svårare..för min (eller dotterns) gick att ta isär o då blev det ju mycket enklare...Men du får va skitnöjd då det är gjort..för att ha nån att klä om en stol..så tog de 100 euro för tyg + 300 euro för jobbet..alltså 4000 tusen kr..

  SvaraRadera
 5. det fixar du och inte är det så bråttom?
  känner väl igen detta, fick den smarta tanken att klä om barnbilstolen för många år sedan....insåg då jag klippt isär orginal klädseln att det var många många fler bitar än jag räknat med, och då orginaltyget var helt slut fattades vissa bitar. Jo jag kom imål, men den ekonomiska vinsten var obefintlig, tror faktiskt att det vore billigre att köpa en helt ny komplett stol. Fast den blev ju helt egen och visst kändes det bra när det avslutades.
  Lycka till!
  kram

  SvaraRadera