måndag 22 oktober 2012

Broderi brodera

Vad kul det är att brodera!!
Perfekt sätt att ta vara på tovade bitar som inte blev som det var tänkt.
Inte riktigt klara men nästan. Glömde tyvärr fota dem helt färdiga. 
Från börjar var dessa tänkta att bli ett par tovade tumvantar men de blev inte som jag tänkt. De blev väldigt obekväma. Men då satte jag i saxen och gjorde om dem till vanliga handledsvärmare och snyggade till dem med lite broderier.
De blev en gåva till en vän som nyss fått bäbis. Perfekt att ha för att skydda sig mot mjölkstockning :) Verkligen kul att göra, har fått blodad tand! Här hittade jag massor av inspiration! 

4 kommentarer:

 1. åh va fint.. hon som fick dem måste ju bli äverlycklig!! Jag tycker det är kul att brodera oxå.. men nu har det legat på is ett tag..Går i vågor med mycket man vill göra...ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Kul när man får tänka om och tänka nytt... Fint broderi!!

  SvaraRadera
 3. Så fint :-)
  Det e så härligt att se passionen för ull här hos dig. Att du har sån glädje av det dina djur ger! Det är fint.
  Är själv så glad över att kunna köpa en halv gris av min kompis. De behöver inte transporteras i onödan, och de har haft ett lyckligt liv utomhus.

  SvaraRadera
 4. Åhhh...kikar in och blir lite nostalgisk när jag ser de mysiga småbarnsprojekten och glada barn på golvet bland utspridda projekt. Det var ju nyss jag också hade det så känns det som. Vad underbart det var!

  Fåtöljen verkar vara ett mäktigt projekt. Tur att du kan värma din frusna handleder så att du kan nåla eeeextra bra. :-)

  SvaraRadera